Login
HumMennene

Mannskoret kommer til ditt selskap!

Alle ønsker å arrangere en hyggelig sammenkomst som blir husket i lang tid. Uansett i hvilken sammenheng vil en positiv overraskelse løsne på stemningen og gi økt trivsel blant gjestene. Med HumMennene vil du både overraske og imponere.


Mannskoret på Oscarsborg 2007.

Hva tilbyr vi?

«HumMennene» er et seriøst, men uhøytidelig mannskor som har sitt utspring fra HUM-koret, seremonikoret for Human-Etisk Forbund i Oslo. Mannskoret ble etablert i 2004, og har i løpet av den tiden sunget i Shabana Rehmans forestilling «På ski over Grønland» og vunnet gullmedalje i «Praga Cantat 2006», en av Europas mest prestisjefylte kor-konkurranser. I tillegg har vi vært et fast innslag i alle korets egne konserter og vi har gjennom årene også erhvervet oss bred erfaring fra mange slags private sangoppdrag.

Vi har et variert repertoar som består av jazz- og popsanger, evergreens, klassisk kormusikk og ølviser. Vi kan også øve inn eller til og med lage en spesialtilpasset sang for anledningen, enten det er:

  • bryllup
  • bursdager
  • utdrikkingslag
  • julebord
  • firmafest
  • produktlanseringer
eller andre anledninger hvor du trenger kvalitetsunderholdning som blir lagt merke til.

Hva koster det?

Prisen avhenger av størrelsen på arrangementet, hvor det foregår, og hvor lenge underholdningen varer, men vil vanligvis komme på mellom 3.000 og 10.000 kroner, eventuelt med tillegg for spesiallagede sanger.

For et tilbud,ta kontakt med:

 


 
2017.
Desember.
19. KorJulebord. Ingeniørenes Hus,
kl. 18.30 - ?
2018.
Januar:
Februar:
24&25. Navnefester.
Mars:
April:
14&15. OBS, OBS! Navnefester I GAMLE LOGEN.
Mai:
5&6. Konfirmasjoner.
26&27. Konfirmasjoner.
Juni:
Juli:
August:
31/8-2/9. Korseminar.
September:
14-16. HefKor-treff, Oslo.
Oktober:
13&14: Navnefester.
November:
24&25. Navnefester.
Desember: